Beste dieven,

_DSC5812
Na een super avond bij het concert van the script was de vreugde snel vervlogen toen we erachter kwamen dat onze auto opengebroken was en al onze spullen gestolen waren.

Een behoorlijk domper op onze avond die vΓ³Γ³r dit alles nog perfect leek.
Bij deze hebben we nog wat vragen aan jullie dus we sturen netjes even een briefje.


Beste dieven,
Ten eerste waarom alleen onze auto? er waren er minstens nog 50 om ons heen die je niet interessant genoeg vond om binnenste buiten te keren. Was het omdat zoveel vrouwelijk schoon in één auto zo wildmakend was dat de grond onder onze voeten gekust moest worden? Was het omdat onze auto wel bewust is van zijn uiterlijk en zwaar squats heeft zitten oefenen voor zijn booty? Verlos ons alsjeblieft en vertel wat onze auto zo verleidelijk maakte.

.
Ten tweede hadden we graag gehad dat jullie onze chips zakken en blikjes cola met rust hadden gelaten. 5 man sterk heeft uitgekeken naar het verorberen van die zakken chips en het naar achter tikken van een verfrissend blikje cola. De teleurstelling was dan ook groots.

.
We zijn tot de conclusie gekomen dat jullie nogal kieskeurig zijn qua smaak en de ham kaas en paprika chips niet interessant genoeg vonden om tot de buit te rekenen. Bij deze dan ook dank dat we nog iets hebben kunnen eten, we hebben er enorm van genoten.

.
Als jullie tot het mannelijk geslacht horen verwacht ik jullie binnenkort te ontmoeten in de plaatselijke travestieten bar gezien de hoeveelheid make-up die jullie meegenomen hebben.
Als jullie tot het vrouwelijk geslacht horen hoop ik van harte dat jullie er van op knappen.
Als mannen zullen jullie waarschijnlijk sowieso in een hoekje zijn gaan huilen toen jullie onze tassen opende en tot de conclusie kwamen dat iedereen zich vooral bezig heeft gehouden met zijn voorkomen voor de te ontmoeten artiesten.

.
Nu maar hopen dat jullie dankbaar gebruik maken van onze kleding, brillen, lenzen, make-up, en zakken chips. Ik ben echter bang dat jullie onze waardevolle schatten tot de categorie ‘troep’ hebben geschaad om vervolgens alles klakkeloos ergens in een bosje te gooien. Geld vang je niet voor sentimentele waarde. Het had dan ook enorm tof geweest als jullie het in de buurt hadden weggegooid zodat we alles wat voor jullie niet van waarde was weer in de armen hadden kunnen sluiten. Jullie stellen me teleur.

.
Als laatste nog een klein verzoek voor de volgende slachtoffers, forceer het slot alsjeblieft op zo’n manier dat de deur nog dicht kan. Scheelt een hoop ellende voor het naar huis rijden. Kleine moeite, groot plezier.

.
Bedankt voor het luisteren, we hopen spoedig iets te horen en antwoord te krijgen op onze brandende vragen.

Groetjes.

4 gedachten over “Beste dieven,

  1. lotte

    Hilarisch! ik ga even helemaal stuk en deze vragen zijn idd ook door mijn hoofd gegaan. Met name die van de chips want hamkaaschips is toevallig hartstikke lekker!

  2. Barbara

    Aangezien ze mijn volledige naam en toenaam hebben, misschien zien ze dit prachtige stuk voorbij komen op mijn facebook. Ik verwacht dan uiteraard ook een mooi antwoord πŸ™‚

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *