even over sportscholen

_DSC7443
Ik besloot dat ik het leven in m’n bed misschien af en toe moet gaan afwisselen met lichaamsbeweging en al dat soort wilde dingen. Dus ik ging vol goede moed het wereldwijde web op om de markt te verkennen. Blijkt dat er daar wel een probleem ligt, en dat moet me toch even van het hart.

Je moet je dus minimaal een jaar binden aan een sportschool. Wat is dat voor iets? Ik kan mezelf nog niet eens zekerheid bieden over wat ik morgen wil ontbijten, heb geen idee waar ik over een jaar woon en heb al moeite met een week dezelfde kleur nagellak. De gemiddelde student heeft mazzel als zijn woonplek een jaar ongewijzigd blijft, er geen ruzies zijn met huisbazen, vrienden de wasbak er niet uit slopen tijdens een feestje, en een anti-kraak woning niet ineens over een week al wordt gesloopt. 90% van de tinder jongens verteld al zijn dates dat hij aan een zeer ernstige vorm van bindingsangst lijdt en trends wisselen elkaar tegenwoordig zo snel af dat je geen flauw idee hebt of het over 3 maanden super hip is om je vol te stouwen met pizza en marshmallows. Hoe verwacht je dat die jongens zich bij je inschrijven zonder eerst 6 paniek aanvallen te moeten doorstaan als het idee aan nog maar één vrouw ze doet gruwelen tot het diepste van hun ziel?
Monogamie verkeerd in crisis tijden maar sportscholen gaan ongegeneerd door.

Als je super onzeker bent over de aanwezige concurrentie raad ik je ten zeerste aan je bij een gedupeerde groep datende vrouwen aan te sluiten. Ze zullen vol goede tips zitten hoe je het maanden kan uithouden zonder bevestiging. En leren je vast ook snel niet van jouw probleem mijn probleem te maken. Onzekerheid is altijd lastig en ik wens je sterkte met de strijd maar eerlijkheid schijnt het langst te duren. Dus sorry sportschool, ik heb wat ruimte nodig. En dan beloof ik plechtig dat we er echt wel uit komen.

_DSC7514

 

p.s. ik heb intens voor lul gestaan voor deze foto’s, geniet ervan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *