ik deed heel even mijn sokken uit

_CSC5838-bewerkt
In mijn hoofd ben ik een hele toffe wereldvrouw die alles durft maar ik ben vaak een grote bange schijter die het liefst lekker in der veilige kneuterige hokje blijft zitten.
De werkelijkheid steekt dus lelijk af bij mijn dromen maar ik doe mijn stinkende best het zachtgekookte ei in me zo op z’n tijd een schop onder zijn kont te geven.

Zo had ik wat ideeën voor foto’s die ik graag wou uitwerken maar waar ik eigenlijk de juiste omgeving niet voor had. Ik wou graag in een mooi design achtig huis fotograferen. Maar hoe kom je daaraan?
Ik gooide een berichtje in een facebook pagina waar ik lid van ben vol vintage schatten en andere heerlijkheden in de hoop dat iemand wel iets in mijn vraag zag. Na een paar zenuwslopende minuten of mensen er niet van alles van zouden vinden stuurde Marrit mij een berichtje dat ik welkom was bij haar in Leeuwarden. Ze is interieurblogger en eigenaar van de site donebymyself wat zeker een kijkje waard is!

We spraken samen een dag af en vervolgens vertrok ik samen met mijn model in kwestie ’s ochtends richting Leeuwarden. Eenmaal onderweg werd ik toch wel een beetje zenuwachtig want zó stoer ben ik nou ook weer niet. En zomaar bij iemand die je niet kent langsgaan en allemaal foto’s maken in haar huis is best een beetje gek. Gelukkig was Marrit super aardig en open en mochten we heel fijn ons gang gaan met de dingen die ik in mijn hoofd had.

Het was erg fijn samenwerken met Marrit en ik ben tevreden met het resultaat. Hoewel ik het soms doodeng vind is het belangrijk om uit mijn comfortzone te stappen om me te blijven ontwikkelen. Zeker nu ik ervoor gekozen heb me vol in de fotografie te storten en hard aan mijn ontwikkeling wil werken.

Om privacy redenen kan ik niet alles laten zien, maar hier wat shots van de dag.
Om meer te kunnen zien van het mooie huis van Marrit kun je naar donebymyself gaan in de link hierboven.

_DSC5801-bewerkt

_DSC5694-bewerkt

_CSC5840

_CSC5843

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *